Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt az első előzetes a Percy Jackson sorozathoz!

2024-ben érkezik a Disney+ streaming szolgáltatóra a várva várt Percy Jackson sorozat, ami az első könyvet dolgozza fel, a kreátorok között pedig ott van a könyvek írója, Rick Riordan is.

A forgatás már zajlik, meg is kaptuk az első előzetest, ami könyvrajongóként hátborzongatóan extrán jó, ugyanis (ahogy azt Kovács Eszter is észrevette a Facebookon), szó szerint felmondják benne a könyv kezdetét, amiben elmeséli Percy mit is jelent félistennek lenni:

“Tudod, én nem akartam félvér lenni. Félvérnek lenni veszélyes. Félelmetes. Az esetek többségében úgy végződik, hogy a félvér fájdalmas és elég ronda halált hal. Ha úgy gondolod, egy lehetsz közülünk, azt tanácsolom, hogy menekülj, amíg még tudsz. Higgy el bármiféle hazugságot, amit az anyukád vagy apukád a születésdről mondott, és élj normális életet. Mert amint rádöbbensz, hogy mi vagy, már csak idő kérdése, hogy ők is megsejtsék, és akkor eljönnek érted. Ne mondd, hogy nem figyelmeztettelek!”

Igazából már ennyiből is lehet látni, hogy mennyire hűnek ígérkezik a könyvhöz a sorozat. A D23 expón Rick Riordan is örömködött egy interjúban nem is kicsit, ráadásul a színészek is elmondták, hogy olvasták a Percy Jackson könyveket, és nagyon szerették őket. Nézzétek csak, íme a videó!