Home Hírek Új regénnyel jelentkezik itthon Matthew Quick, a Napos oldal szerzője

Új regénnyel jelentkezik itthon Matthew Quick, a Napos oldal szerzője

Nagy örömömre ma kiderült, hogy itthon is megjelenik egy új Matthew Quick regény! A szerző előző két műve, a Bocsáss meg Leonard Peacock és a Napos oldal nagyon a szívemhez nőtt, ezért várom már, hogy újra olvassak a szerzőtől.

Várhatóan a Könyvfesztiválra érkezik a szerző Boy 21 című Young Adult regénye, amit az utóbbi évek során több rangos díjra jelöltek, és volt, amit el is nyert. A goodreadsen 3.98 csillagozási rátán áll az 5-ből, tehát már ez is bizonyítja, hogy jó könyvre készülhetünk.

Alább megnézhetitek az eredeti borítót, ami nem biztos, hogy a magyar is lesz. A fülszöveget is elolvashatjátok.

Matthew Quick – Boy 21

Finley élete sosem volt könnyű. Két dolog azonban mindig tartotta benne a lelket: a kosárlabda és a barátnője. Aztán megérkezik az életébe egy harmadik dolog: Russ. Egy finoman szólva is furcsa fiú, aki azt állítja, a világűrből érkezett és bár az ország egyik legjobb ifi kosarasa, a világért sem volna hajlandó pályára lépni.

Finley mindenkinél jobban megérti Russt, segítene is rajta, de van egy bökkenő: Russ minél jobban lesz, Finley annál rosszabbul. A két fiú mégis összebarátkozik, és ennek egészen váratlan következményei lesznek…