Home Hírek Itthon is megjelenik az Obsession, a Luxen sorozat spin-off kötete!

Itthon is megjelenik az Obsession, a Luxen sorozat spin-off kötete!

A Könyvmolyképző Kiadó egy újabb nagyon várt könyvvel kényeztet minket 2016 őszén! Itthon is megjelenik a Luxen sorozat spin-off kötete!

Az Obsession – Függőség főszerepében az Oppositionből megismert Hunter és Serena láthatóak, akik hamar közönségkedvenc karakterré nőtték ki magukat. Ebben a romantikus-erotikus történetben az ő szerelmükért drukkolhat az olvasó. Luxen rajongóknak pedig szinte kötelező elolvasni.

Alább megnézhetitek a magyar fülszöveget és az eredeti borítót, a könyvről pedig hamarosan a véleményem is elolvashatjátok majd a blogon.

obsession

Jennifer Armentrout –  Obsession – Függőség

Őrülten nagyképű… de meg kell veszni érte.

Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől.

Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon.

Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést… vagy maga Hunter?