Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tündérösvény: Itt az első Winx-regény magyar fülszövege

Idén nyáron érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában A végzet: A Winx Saga című Netflix sorozat előzmény regénye, a Tündérösvény, amiben még jobban megismerhetjük a sorozat főszereplőit.

Nekem anno nagy kedvencem volt a sorozat első évada, rendületlenül várom is a folytatást, aminek a forgatása már el is kezdődött. Már csak emiatt is kíváncsi vagyok a kötetre. A magyar fülszöveg már befutott, íme!

Ava Corrigan – The Fairies’ Path – Tündérösvény

*Ne hagyd ki a klasszikus Winx Club rajzfilmsorozat merész, új feldolgozását! Ez az első YA regény, amely a Netflix Végzet: A Winx Saga sorozatán alapul. Az első évad történetét meséli el tele bónusz jelenetekkel, és a szereplők eddig ismeretlen háttértörténetével.

Az Alfea Nemzetközi Iskolába a Másvilág minden részéből érkeznek diákok, hogy tanuljanak, erősebbé váljanak és felfedezzék, miként uralhatják a képességeiket. Az iskola kastélyába érkező öt idegen lány egy szobába kerül.

Aisha sportoló, mindig túlteljesít. A víz feletti uralmát minden diáktársa irigyli.

Terra esetlen, de jólelkű. A természet feletti hatalma váratlanul érheti ellenfeleit.

Musa magának való introvertált, befordul, hogy az elméjét ne borítsák el a körülötte lévők érzelmei.

Stella egy hercegnő – igen, valódi hercegnő –, akinek fény feletti hatalma inspiráló, ugyanakkor félelmetes is.

És ott van még Bloom: a kívülálló, az emberi világból érkezett lány, akinek tűz feletti hatalma csaknem elpusztította a családját.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)