Home Szösszenetek Így reagáltak a tinik és az idősek a Trónok harcára

Így reagáltak a tinik és az idősek a Trónok harcára

Kétségkívül a Trónok harca a legmenőbb most futó tv-sorozat. És igen, eléggé meg is osztja az embereket. De mit gondolnak róla az idősek – és mit a fiatalok? Egy amerikai Youtube csatorna ennek járt utána.

Az alábbi két videóban azt nézhetitek meg, hogy a tinik és az idősebb emberek miként reagáltak a sorozatra, és hogyan válaszoltak a kérdésekre. Sajna a videók angol nyelvűek, de csak emiatt kár lenne nem belenézni.

Sok közös van ám a két videóban. Például a tinik és az idősek között is akadnak hatalmas rajongók, de olyanok is, akik nem ismerték a sorozatot. A legérdekesebb, hogy mindkét korosztály le volt nyűgözve a látványvilágtól, megjegyezték, hogy Tyrion a kedvencük és a sorozatot nem nézők meglepődtek az erőszak mennyiségétől.

No, nem spoilerezek, nézzétek csak meg a videót. A két kedvenc pillanatom azért kiemelném. A tinisnél amikor Ned képére valaki azt mondja: “Ő Boromir” (A Gyűrűk urából). Az idősek videójában pedig elképesztően cuki az idősebb szőke hajú néni, aki totál odavan a sorozatért.