Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kígyó és galamb: Jön magyarul a sikeres Young Adult fantasy trilógia

Az utóbbi évek egyik nagy sikere volt a Serpent and Dove című regény, amivel jó ideig szerintem mindannyiunk Instagram fala tele volt, köszönhetően a gyönyörű borítójának.

Nos, a gyönyörű eredeti borítónak búcsút inthetünk, Shelby Mahurin regénye ugyanis új magyar borítót kapott, ellenben még idén érkezik Lukács Andrea fordításában, a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában a könyv. Alább megnézhetitek az eredeti és a magyar borító mellett a fülszöveget is.

Shelby Mahurin – Kígyó & Galamb

Louise le Blanc két évvel ezelőtt tagadta meg a mágiát, és menekült el boszorkánytársai közül Cesarine városába, ahol abból él, amit el tud emelni. A boszorkányokra vadásznak, és ha az Egyház sikerrel jár, akkor máglyán végzik.

Reid Diggory az Egyház vadászaként egyetlen szent elvnek rendeli alá életét: Boszorkányt ne hagyj életben. A kifürkészhetetlen végzet azonban úgy látja jónak, hogy Lou, a renegát boszorkány és Reid, a könyörtelen boszorkányvadász a házasság szent kötelékében egyesüljön.

Kényszerházasságuk lassan valódi szerelemmé érik, de jövőjük egyre bizonytalanabb. Az Egyház és a boszorkányok között dúló ősi háború új erőre kap, és Lounak nem pusztán férjétől kell megóvnia halálos titkát – saját fajtája is rá vadászik. A szerelem azonban vakká tesz, és könnyen lehet, hogy közös sorsuk a máglyán teljesedik be…

Shelby Mahurin Kígyó & Galamb-trilógiája az elmúlt évek egyik legnagyobb Young Adult sikere, ami olvasók millióinak szívét ejtette rabul világszerte, és mind az Amazon, mind a Goodreads olvasói 2019 egyik legjobb könyvének választották.