Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 színész, akit szívesen látnék a Disney élő szereplős Herkulesében

Az egyik kedvenc Disney mesém volt a Herkules, amiből naná, hogy élő szereplős változatot készít a Disney. A casting még nem kezdődött meg, de azért eljátszottam a gondolattal, hogy kit látnék szívesen Herkules szerepében. Bár jó eséllyel egy kezdő színész kapja majd meg a lehetőséget, aki ezzel fog berobbanni, álmodozni azért még lehet 🙂

Austin Butler

Tudom, Austin nem annyira izmos, mint ahogy Herkulest elképzeljük, de annyira karizmatikus a színész, ráadásul szerintem nagyon tehetséges is. Tök jól tudná hozni a figurát, ráadásul, egy vékonyabb, de szálkás srác is ugyanúgy lehet egy félisten, nem igaz?

Dominic Sherwood

Bár nem ő volt a Shadowhunters legtehetségesebb színésze, de az eltelt évek biztos jót tettek a játékának, ráadásul Jace karakterében szerintem pont a rettenthetetlen harcos részeket hozta a legjobban, amik Herkules karakterében is tök jó pontok lehetnének. A külső ráadásul tuti adott szerintem.

Jacob Elordi

Bár most hirtelen el nem tudom képzelni az Eufória és a The Kissing Booth sztárját szőkén, de Elordi annyira tehetséges színész, és testfelépítésben is úgy passzol Herkuleshez, hogy imádnám, ha megkapná a főszerepet. És hát, ki mondja, hogy Herkulesnek kötelező szőkének lennie?

Liam Hemsworth

Az utolsó dal, Az éhezők viadala és megannyi sikerfilm sztárja simán elvinné a hátán a Herkulest is, nem igaz? Egy biztos, Hemsworth már most úgy néz ki, mint Herkules, külsőre tehát teljesen adott, és neki olyan jól mennének az érzelmesebb részek is, a szerelmes fiút is tök jól hozná, ezt nem egyszer bizonyította már.

Zane Phillips

A színészt legtöbben szerintem a Legacies – A sötétség örököse sorozatból ismerhetjük, aki amúgy ott is egy félistent játszik (csak épp Prométeuszt). Külsőre nekem egy az egyben Herkules, ráadásul színészként sem utolsó a srác. Zane Twitteren ráadásul be is jelentekzett a szerepre. Ujjak keresztben!