Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Heartstopper – Fülig beléd zúgtam: Itt a magyar borító + Új trailer

Már nem kell sokat várnunk, április 22-én megérkezik a Netflixre a Heartstopper – Fülig beléd zúgtam sorozat, ami Alice Oseman képregényei alapján készült.

Az első évad nyolc részes lesz, és kaptunk is hozzá egy új trailert, ami alapján még egyértelműbb, hogy egy nagyon cuki LMBTQ sorozat vár ránk. És vicces is. Én már ebbe a két és fél percbe belezúgtam ^^

A sorozat alapjául szolgáló képregény is érkezik magyarul a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A megjelenés május első napjaiban esedékes. Magyar borítót már kaptunk, ami filmes lett, de egy picit más, mint a külföldi. Fontos, hogy a kiadók mindig az alapján adhatnak ki filmes borítókat, amiket a jogtulajdonos engedélyez, így a választás nem feltétlenül a kiadóé ilyen esetekben.

Nekem mondjuk így is nagyon tetszik a filmes borító, olyan cuki lett, és érződik a kémia a két főszereplő között. Mit is mondhatnék még, alig várom, hogy lássam és olvassam! És van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül!

Alice OSeman – Heartstopper – Fülig beléd zúgtam (Szívdobbanás 1.)

Két fiú találkozik.
Két fiú összebarátkozik.
Két fiú egymásba szeret.

Charlie és Nick egy suliba járnak, de nem ismerik egymást… mígnem egy napon egymás mellé ültetik őket. Egykettőre összebarátkoznak, Charlie pedig hamarosan belezúg Nickbe. Kár, hogy semmi esélye nála: Nick tipikus rögbis fiú, és biztos, hogy csak a lányok érdeklik…

Ám a szerelem útjai kifürkészhetetlenek, és mintha Nick egyre közvetlenebb lenne Charlie-val…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)