Home Cover Reveal Borítóleleplezés 2.0.: Bartos Zsuzsa – Alkonyőrzők

Borítóleleplezés 2.0.: Bartos Zsuzsa – Alkonyőrzők

A Könyvmolyképző Kiadó egy nagyon olvasóbarát csavarral élt Bartos Zsuzsa debütáló regénye, az Alkonyőrzők kapcsán. A könyv ugyanis nem egy, hanem rögtön két borítóval is megjelenik, az olvasó így eldöntheti, hogy melyikkel tenné szívesebben a polcára.

Most a Sötét örvény verziót nézhetitek meg, ami egyszerűen álomszép. A madár, a színek, a formák, a betűtípus, egyszerűen olyan szép, hogy az ember az állát keresi a földön, mert tátva marad a száj a gyönyörűségtől. Nektek is nagyon bejön, ugye? Emlékeztető gyanánt a Vörös Pöttyös verziót is beszúrtam 🙂

A BORÍTÓ

Tedd kívánság és/vagy várólistára! / Rendeld meg a könyvet!

alkonyorzok_borito

Bartos Zsuzsa: Alkonyőrzők borító
Bartos Zsuzsa: Alkonyőrzők borító

FÜLSZÖVEG

Amikor a jövő a tét
2145-öt írunk, Európában már nincs gyermekbirtoklási jog.
A géntervezettek uralják a világot, agyukban neurochipet hordanak, és életkoruk kétszáz év, míg a közönségesek között kevés az egészséges.
Gyerek csak elvétve születik, a nők meddők.
Nyugat-Ázsia elkezd Londontól tervezett gyermeket rendelni, miközben az ádámisták dúlnak, és nemi erőszakkal újra be akarják népesíteni a világot.
Ardan fizetett szexpartner, ha a géntervezett nők egy közönségesre vágynak. Ám ő az utolsó apák egyike. A lányát elvették, és most rájön, hogy a gyermeke életveszélyben van.
Mennyire ősi az apai ösztön?
Zóra a géntervezés kezdeti projektje, de selejtes, és haldoklik. Kémként dolgozik, és a halhatatlanságra gyűjt.
Mit teszel, ha a tudatod a tét?
Tarik természetesen született, ám nagy hatalma van, mindent gyűjt, ami eredeti: növényeket, állatokat, gyerekeket. Örök seb maradt, hogy Zóra, a megrendelt féltestvére eltűnt.
Birtokolni vagy elengedni?
Megindul a hajsza a gyerekért. Harcolnak a világ ellen, egymás ellen.
Vajon mi a szeretet? Mi család?
Mik azok az értékek, melyek egy változó világban sem múlnak el?
Küzdj mindhalálig!

A SZERZŐRŐL

Bartos Zsuzsa az Alkonyőrzők szerzője
Bartos Zsuzsa az Alkonyőrzők szerzője

Bartos Zsuzsa 1980-ban született Felső-Háromszéken. Kiskamaszkorban kezdett először történeteket írni. Első nyomtatásban megjelenő regénye az Alkonyőrzők, amely a 2015-ös Aranymosás pályázat egyik nyertes műve. Leginkább a társadalmi sci-fik érdeklik, írásaiban szeret foglalkozni a fejlődési irányok emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásával. Brassóban él férjével és két lányával.

Blogja: http://zsuzsyb.blogspot.ro
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/zsu.bartos/