Home Hírek Új borítókkal jön magyarul a Vastündérek sorozat! Két borító már látható!

Új borítókkal jön magyarul a Vastündérek sorozat! Két borító már látható!

A napokban derült ki, hogy új borítókkal fog megjelenni a Vastündérek sorozat, az első és az utolsó kötet borítóját már meg is kaptuk.

Julie Kagawa tündéres sorozatával mindig is szemeztem, de valahogy hiányzott az utolsó löket, hogy el is olvassam a könyveket. Na ez most megérkezett, pláne hogy csak egy négy részes sorozatról van szó.

Van két spin-off sorozat új főszereplőkkel, utóbbi megjelenéséről nincs még hír, mindenesetre ha sok új olvasóra lel a sorozat az új borítókkal, talán azokra is lesz esély.

És milyenek ezek a borítók? Hát modernek és álomszépek, igazi öröm rájuk nézni. Alig várom már, hogy a polcomon tudjam mindet. Az első részről (aminek alább meglelitek a fülszövegét) hamarosan értékelést is írok.

Julie Kagawa – The Iron King – A vaskirály (Vastündérek 1.)

A ​nevem Meghan Chase.

Kevesebb, mint 24 óra múlva betöltöm a 16-ot. Számtalan történetet, dalt és költeményt írtak erről a csodálatos életkorról, amikor egy lány rátalál az igaz szerelemre, a csillagok csakis neki ragyognak, és a szőke herceg elgaloppozik vele a naplementébe.
Nem hiszem, hogy velem is így fog történni.

Meghan Chase-re titkokkal teli sors vár – olyan, amit még kigondolni sem tudott volna.
Valami furcsa mindig volt Meghan életében; már hatéves kora óta, amikor édesapja eltűnt a szeme elől. Az iskolában sem tudott teljesen beilleszkedni… és otthon sem.
Amikor egy gyanús idegen kezdi távolról figyelni, és tréfakedvelő legjobb barátja egyszeriben a védelmezőjévé válik, Meghan érzi, hogy minden meg fog változni, amit csak ismer.

De a valóságot álmában sem tudta volna elképzelni – hogy ő egy mesebeli Tündérkirály lánya, és egyben tehetetlen báb egy öldöklő háborúban. De idővel kiderül, mire hajlandó azért, hogy megmentsen valakit, akit szeret, vagy hogy útját állja egy rejtelmes gonosznak, akivel egyetlen tündér sem mer szembenézni… és hogy megtalálja-e a szerelmet egy ifjú herceggel, aki szívesebben látná őt holtan, semhogy közel engedje jeges szívéhez.