Home Hírek Új Tiffany Reisz regény jelenik meg Magyarországon!

Új Tiffany Reisz regény jelenik meg Magyarországon!

Miután az Atheaneum Kiadó bejelentette, hogy nem folytatják Tiffany Reisz Eredendő bűnösök sorozatát sokan elszomorodtak, hogy akár az írónő többi regénye sem jelenhet meg itthon. Nos, az Ulpius Baráti Kör-nek hála legalább egy Reisz regény mindenképpen érkezik.

Az írónő Fény az éjszakában műve 2017. március 28-án jelenik meg Amerikában, és alig pár hónappal később, 2017. július 03-án már itthon is kapható lesz a magyar kiadás. Alább meg is nézhetitek a borítót és a magyar fülszöveget.

* Kíváncsi lettél? Rendeld elő ide kattintva -20% kedvezménnyel *

Tiffany Reisz – Fény az éjszakában

Varázslatos időutazás, mese veszteségről és bátorságról, és egy asszonyról, aki felfedezi, hogy a sorsát homokba írták, nem pedig kőbe vésték.

Fay Barlow fuldoklik. Imádott férje, Will halála után képtelen menekülni fájdalmától, többnyire föl sem kel az ágyból. Ám amikor munkát ajánlanak neki Dél-Carolina legendás fövenyein, elvállalja, mert a fényképészet maradt az egyetlen szenvedélye.
Az elbűvölő tengerparti városkában Fay ismét szerelembe esik, amint megpillantja az omladozó, mégis gyönyörű Bride szigeti világítótornyot, és megszállottja lesz a Fény Asszonyát övező legendának -aki a toronyőr lánya volt, és titokzatos körülmények között fulladt vízbe, 1921-ben.
Fayt valami rejtélyes okból úgy vonzza a világítótorony, mint pillangót a fény. Egyik este, amikor odalátogat, leteríti egy hatalmas hullám, egy ellenállhatatlan erő pedig a múltba húzza – egy szerelmi történetbe, amely nem az övé.

A sors megváltoztatható. Az összetört szívek meggyógyíthatók. De szerethet-e vajon két férfit, akiket egy emberöltő választ el?

Tiffany Reisz, millók kedvenc írónője, és az időutazás, verhetetlen páros. Egy szépséges és elgondolkodtató bestseller, amire sokáig emlékezni fog, aki egyszer elolvassa.