Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Elkaszálták a Love, Victort, már tudjuk mikor jön az utolsó évad

A Love, Simon c. regény spin-off története volt a Love, Victor, amiben ugyanúgy a Creckwood gimiben próbálta felvállalni a melegségét egy srác, aki ezúttal latinó volt, és sportoló. A történetben ráadásul Simon is visszatért egy cseppet Nick Robinsonként képben is, hangban pedig jóval többször.

Sorozatajánló: Love, Victor – A sorozat, amit látni kell!

A történet sajnos most már a végéhez ér, a már berendelt és leforgatott harmadik évad lesz az utolsó. A premierje 2022. június 15-én várható, összesen nyolc részt kapunk. Odakint a sorozatot a HULU adja, de amúgy a Disney terméke, így jó esélyt látok rá, hogy a Disney+ nyári hazai indulásakor nálunk is elérhető legyen.

Bár a kasza hírétől kicsit elfancsalodtam, de próbálok csak a szépre gondolni, márpedig ez a sorozat még most is nagyon hiánypótló volt, az első évad pedig kifejezetten tökéletes volt, itt pedig is írtam hogy miért.

Az alábbi videóban a sorozat szereplői passzolgatják egymásnak a telefont, egyszerűen imádnivalóak. És persze be is jelentik, hogy mikor jön az utolsó évad (június 15-én)!