Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jó neked: Egy sztár és egy átlagos lány románcáról szól az új Vörös Pöttyös

Újabb Tammara Webber kötet érkezik a Vörös Pöttyösök közé, ezúttal a Sorok között harmadik része, a Good For You – Jó neked. A megjelenés 2022 első felében várható.

A sorozat részei itt önállóan olvashatóak, hiszen mindenütt más a főhős. Itt Reid Alexander a sztár, és Dori Cantrell, az emberbarát lány románcca áll a középpontban. A fülszöveg bővebben is elmeséli a történetet, íme!

Tammara Webber: Good For You – Jó neked (A sorok között 3.)

Reid Alexander igazi híresség, az élete nyitott könyv. Minden kapcsolatát, minden egyes hibás döntését vadidegenek elemezgetik. A legutóbbi bakijával sikerült totálkárosra törnie a kocsiját, tönkretett egy házat és még kórházba is került. A PR-csapata mindent bedob, hogy valahogy mentsék az imidzsét, de egy dolog biztos: ebből a kutyaszorítóból csak úgy szabadulhat, ha megdolgozik érte.

Dori Cantrell igazi emberbarát, tökéletes ellentéte mindennek, amit Reid képvisel. Amikor Reid a vádalku miatt az ő felügyelete alá kerül a közösségi szolgálaton, a lányt kicsit sem hatja meg a fiú hírneve és a közelsége, így hamarosan Reid egyetlen vágya lesz, hogy lerántsa a magas lóról, és bebizonyítsa, hogy ő is csak ember.

Miközben számolják a napokat a közösségi szolgálat végéig, Dori minden erejével küzd Reid ördögi vonzereje ellen, miközben Reid kénytelen szembenézni azzal, mi mindent vesztegetett el a benne rejlő lehetőségekből. Csakhogy Dorinak is megvan a maga titka, amit mélyen elzárt egy végzetes éjszakáig, amitől fenekestül felfordul az egész világa. Végül minden reményük az őszinte kapcsolatra és a megváltásra egyetlen döntés függvénye lesz:

hogy képesek-e valóban bízni egymásban.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)