Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az első antológia – 15 író novellában mesél az első alkalomról

Különleges novellás kötet érkezik a Menő Könyvekből! Összegyűjtötték 15 ismert magyar szerző novelláit, amik az első alkalomról szólnak…

A kötetben többek között Dragomán György, Kalapos Éva, Karafiáth Orsolya, Grecsó Krisztián, Mészöly Ágnes, Németh B. Eszter vagy éppen Nyáry Krisztián írásait lehet elolvasni.

A fülszöveg mellett (amit lent találtok) a kiadó megosztotta a borítót is. Utóbbit számomra kicsit furcsa, másra számítottam, az is meglep, hogy a sztárírók neve nincs a frontoldalon. Ettől függetlenül a novellákra kíváncsi vagyok, és ha minden jól megy, hamarosan véleményezem is majd egy blogturné keretén belül őket.

az-elso

Az első antalógia

Még előtte? Vagy régen túl, de még mindig olyan, mintha tegnap történt volna?

Legyen nagyon jó, vagy kevésbé, mindenki emlékszik AZ ELSŐ alkalomra. Amiről nem beszél senkinek. Vagy épp elmondja mindenkinek. Ami annyiféle történet, ahányan vagyunk.

Milyen nehéz szavakat találni ARRA, amit nevezhetünk szexualitásnak, intimitásnak, csak olyan nehéz nem orvosian, nem gügyögve, vagy épp vulgárisan. Ami nem csak a testről szól, hanem az érzésekről is. És ami, valljuk be, igenis fontos és szép része az életnek.

Tizenöt kiváló szerző vállalkozott arra, hogy egy-egy novellában megmutatja ezt a sokféleséget. Dragomán György, Fiala Borcsa, Garaczi László, Gimesi Dóra, Grecsó Krisztián, Háy János, Kalapos Éva, Karafiáth Orsolya, Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Nagy Ildikó Noémi, Németh B. Eszter , Nyáry Krisztián,Tasnádi István szövegei egytől egyig olyan történetek, amiket garantáltan nem felejtünk el. Ahogyan AZ ELSŐT sem.