Home Szösszenetek Tényleg Rachel McAdams és Dan Stevens énekel a Netflix Eurovíziós filmjében?

Tényleg Rachel McAdams és Dan Stevens énekel a Netflix Eurovíziós filmjében?

A Netflixen tegnap mutatkozott be az Eurovision Song Contest: Fire Saga filmje, amiben Rachel McAdams karaktere hatalmasat énekelt, különösen a film végén. Ha nem zavar a spoiler, itt egy videó a csodálatos előadásról.

Bár a Bajos csajok sztárja hatalmas tehetség, de így is sokakban felmerült, hogy valóban ő énekel-e ennyire gyönyörűen a videókon. Will Ferrel esetében tudni, hogy tényleg ő az énekes, McAdamsnél kicsit vegyes a dolog.

Van egy jelenet, amiben valóban Mcadams énekel, amikor a hotel szobájában komponálja a “Husavik” című dalt (lásd a fenti videót). Viszont a film legnagyobb részében nem McAdans énekel, hanem egy Molly Sandén nevű svéd énekesnő, aki maga is Eurovíziós fellépő, Svédországot képviselte a 2006-os Junior Eurovíziós Dalfesztiválon.

A csavar viszont az, hogy a dalokat McAdams is felvette, és a film producere, Savan Kotecha szerint ezek egy részét vegyítették Sandén énekhangjával, és így jött létre tulajdonképpen az ikonikus “Speorg” hang.

A film másik főbb szereplője, az orosz Alexander Lemtovot alakító Dan Stevens is zseniális hanggal van megáldva a történet szerint, az oroszlányos szerelmes dalát viszont nem Dan Stevens énekelte el, hanem egy Erik Mjönes nevű svéd énekes.