Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ezüst lángok udvara: Magyar fülszöveget kapott Sarah J. Maas könyve

Még idén, várhatóan november környékén magyarul is megjelenik az Ezüst lángok udvara, ami a Tüskék és rózsák udvara ötödik része. Itt már Nesta és Cassian a főszereplők. Most is hosszú kötetre készülhetünk, az eredeti könyv 768 oldalas.

A kérdés már csak az, hogy mi lesz a magyar borító. A kiadó facebook oldalán erről már lehetett szavazni, akkor az alábbi két borító kapta a legtöbb voksot, míg az eredeti borítónak (lásd itt) nagy az elutasítottsága, mert teljesen más stílusban készült, mint a sorozat első részei. Arról, hogy mi lesz a végső magyar borító, még a kiadó sem tudott információt mondani, hiszen itt a jogtulajdonos (is) dönt.

Sarah J. Maas – Ezüst lángok udvara

Nesta Archeron mindig is ingerlékeny és büszke volt, hirtelen gerjed haragra és lassan bocsát meg. Mióta az Üstbe kényszerítették és akarata ellenére főtündérré vált, nehezen találja a helyét a különös, veszedelmes világban, ahol él. Úgy tűnik, képtelen túllépni a Hybern elleni háború rémségein és mindazon, amit ott elveszített.

És van valaki, aki mindenki másnál könnyebben feldühíti: Cassian, a sok csatát megjárt harcos, aki a Rhysand és Feyre uralta Éjszaka udvarában betöltött pozíciója miatt folyamatosan Nesta útjába keveredik. De Cassian nem csak a haragját szítja fel. Le sem tagadhatnák a kettejük közötti szikrákat – és a szenvedélyük fellángol, amikor kénytelenek egy fedél alá költözni.

Mindeközben az áruló emberkirálynők, akik az előző háború során visszatértek a kontinensre, veszélyes új szövetséget kötnek, és a vidék törékeny békéjét fenyegetik. A megállításuk kulcsa pedig azon múlik, képes-e Cassian és Nesta szembenézni az őket kísértő múlttal.

Ők ketten belső és külső rémekkel küzdenek a bizonytalansággal teli világban, miközben elfogadást – és gyógyulást – keresnek egymás karjában.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)