Home Hírek Itt az első magyar Renée Carlino könyv, a Sweet Thing: Te édes...

Itt az első magyar Renée Carlino könyv, a Sweet Thing: Te édes magyar borítója!

Decemberben itthon is megjelenék az első Renée Carlino regény Magyarországon! Az írónő nagyon ismert New Adult szerző a tengeren túlon, és nagyon sokan szeretik az írásait. Kíváncsian várom, hogy milyen lett a Sweet thing – Te édes, mindenképpen el fogom olvasni.

A Könyvmolyképző Kiadó saját borítót készített a regényhez, amit alább megtekinthettek. Nekem nagyon tetszik, még ha kicsit borongós is a hangulata. Élőben gyanítom még szebb lesz.

A fülszöveget és a borítót alább megtekinthetitek, ide kattintva pedig a regény rendelhető.

te_edes

Renée Carlino: Sweet Thing – Te édes

Meg kell találnod az összhangot a szíved és az eszed között… akkor meghallod majd a lelked muzsikáját.

Mia Kelly azt gondolja, hogy az élete sínen van. Diplomáját egy elit egyetemen szerezte, képzett zongorista, egy gyakorlatias gondolkozású anya és egy különc apa lánya. A diploma megszerzése óta azonban nem találja a helyét. Azon őrlődik, hogy üzleti végzettségével kezdjen-e valamit, vagy a zenében mélyedjen el, amit szenvedélyesen szeret.

Amikor édesapja váratlanul meghal, úgy határoz, hogy amíg ki nem találja, mihez kezdjen a saját életével, addig az apjáét folytatja. Ann Arbort New York Cityre cseréli, és átveszi apja blues kávézójának vezetését. A népszerű találkozóhely törzsközönségét fel nem fedezett helyi zenészek, művészek alkotják. Mia eddig távol tartotta magát az izgalmas és kiszámíthatatlan művészléttől, de a váratlan találkozás Will-lel, az édes, helyes, elragadó gitárossal, bepillantást enged neki ebbe a világba. Amikor a srác a barátja, majd a lakótársa lesz, Mia minden tőle telhetőt elkövet, hogy elnyomja a lelkében dúló szenvedélyt, amit iránta és a zene iránt érez, de apja öröksége lassanként megnyitja a szívét.

Az USA Today napjainkban játszódó bestsellere a szerelem és az egyetem utáni útkeresés bonyodalmairól szól.