Home Hírek Magyar borítót kapott a Király árulója című új Vörös Pöttyös!

Magyar borítót kapott a Király árulója című új Vörös Pöttyös!

Ma megérkezett a Könyvmolyképző Kiadó márkaboltjára az első őszi Vörös Pöttyös borítója! Jeff Wheeler kötetéről van szó, a Királyforrás sorozat 3. részéről.

Bevallom, már olvastam ezt a könyvet, eddig magasan ez a kedvencem a sorozatból. Izgalmas volt, eredeti, tele feszültséggel! Remélem elolvassátok ti is, ráadásul az 5 csillaghoz történethez ismét egy gyönyörű borító társul. Íme!

Jeff Wheeler – A király árulója (Királyforrás 3.)

Egy hős haragja képes legyőzni egy zsarnok dühét?

Senki nem hitte volna, hogy az egykor gyámoltalan Owen Kiskaddonból egyszer karakán fiatalember lesz, Királyforrás udvarának elismert tisztviselője – miközben az uralkodó, Severn Argentine csak még hataloméhesebb és kegyetlenebb lett. Mikor Owent megfosztották szeretett pártfogójától, nemes tanácsadójától és igaz szerelmétől, tudta, eljön majd a nap, amikor a rettegett és gyűlölt királyt – hiába szolgálta hűséggel – letaszítják a trónról. És most, amikor Severn hódítóhadjáratot tervez, eljött az idő… Owen sorsa pedig az, hogy ő maga vigye be a végső csapást.

Owen azt a parancsot kapja, hogy szítson háborút az egyik szomszédos országgal, ám eközben megismeri annak gyönyörű, zárkózott vezetőjét, akinek varázsereje talán még a fiúén is túltesz. Owen és az uralkodó vakmerő tervet eszelnek ki, hogy megbuktassák a becstelen királyt, megkoronázzák a jogos örököst és megtörjék a jóslatban szereplő átkot, amely szerint Királyforráson fagyos halál pusztít majd. De Severn gonoszsága határtalan, akár a legendákból ismert Végtelen Mélység. Ellenfelek és ártatlanok vérét egyaránt kész kiontani, hogy tovább bitorolhassa a trónt.