Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 ok, hogy miért várom nagyon a Marvel Sólyomszem sorozatát

Sólyomszem sosem volt a kedvenc szuperhősöm. Persze, akadtak jó dumái, de hát, sosem éreztem közelséget vele, pedig Natasha mellett csak ő volt átlagos ember, aki képességek nélkül zúzta le a gonosztevőket.

Ma viszont megérkezett a Sólyomszem sorozat előzetese, és rádöbbentem, hogy durván várom a sorozatot, ami 2021. november 29-én érkezik meg a Disney+ streaming szolgáltatóra. Íme 5 ok, hogy miért.

1. Az előzetes megvett kilóra

Igen, ez most egyértelműen működött. Mert tudjátok, van az úgy, hogy egy trailert annyira jól összeraknak, hogy rögtön nézni akarjam. Na nálam most ez történt, izgalmasnak és eredetinek tűnik a sztori.

2. Hailee Stenfield

Imádom ezt a lányt, és már a Pitch Perfect előtt is faltam a filmjeit, ráadásul tök jó dalai vannak. A trailer alapján úgy tűnik Kate szerepét ráöntötték, egyszerűen imádnivaló ez a wannabe-bosszúálló történetszál.

3. Helló, karácsony

Itt az ősz, ami azt jelenti, hogy megkezdődött a várakozás, most már nagyon várom a karácsonyt. Az, hogy a trailerben felcsendült a karácsonyi zene, és az ünnep alatt játszódik a sorozat is, csak még jobban felkeltette a figyelmem. A Vasember 3. óta várok már egy karácsonyi Marvel-sztorit.

4. Humor!

Oké, Sólyomszemnek eddig is voltak jó egysorosai, de a trailer most jó párat eldurrantott. Legjobban a Bosszúállók musicalen vinnyogtam, már csak emiatt is alig várom, hogy lássam a sorozatot. Mennyire elborult, és imádnivaló ötlet már egy ilyen musical.

5. A Fekete özvegy vége

No nem akarok spoilerezni, óvatosan fogalmazok. Szóval, a Fekete özvegy film végén volt egy jelenet, ami összeköti a Sólyomszem sorozatot a filmmel, erről bővebben itt írtam spoileresen. Namármost azóta egyre kíváncsibb vagyok a sorozatra.

Ezt jelenti a Fekete Özvegy stáblista utáni jelenete