Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jó kislányok címmel jön a Vörös Pöttyös sorozat utolsó része magyarul!

Tavaly nyáron jelent meg a Perfekcionisták a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, és már érkezik is a duológia lezárása magyarul.

A kötet címe Jó kislányok lett, és várhatóan még idén ősszel olvashatjuk is. Az első részt nagyon szerettem, a rejtélyek megoldására is kíváncsi vagyok, így alig várom már, hogy olvassam, pláne mert a tv-sorozatot elkaszálták.

Apropó: sorozat. Odakint is csak az első részhez volt filmes borító, így kíváncsian várom, hogy itthon milyen borítót kap. Alább az eredetit láthatjátok.

* Az első részről itt írtam értékelést *

Sara Shepard – Jó kislányok (Tökéletesek 2.)

Öt jó kislány valami nagyon rosszat tett…

Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie és Parker tettek néhány nem túl szép dolgot. És bár beszéltek arról, hogyan ölnék meg a gazdag Nolan Hotchkisst, aki annyi ember életét tönkretette már maga körül, valójában nem lettek volna képesek gyilkolni.

Csak véletlen egybeesés, hogy Nolan mégis éppolyan körülmények közt halt meg, ahogy azt a lányok eltervezték… ugye?

Csakhogy ők nem kizárólag Nolan haláláról fantáziáltak. Amikor egy újabb ember hal meg, akit megneveztek, a lányok arra kezdenek gyanakodni, hogy valaki rájuk akarja terelni a gyanút. És attól is félnek, hogy esetleg ők válnak a gyilkos újabb áldozataivá.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)