Home Könyvek listák 5 adaptáció, amit 2021 augusztusában nézhetünk meg a Netflixen

5 adaptáció, amit 2021 augusztusában nézhetünk meg a Netflixen

Az utolsó nyári hónaphoz érkeztünk, a Netflix pedig már ki is adta az e-havi premier listáját. Könyvadaptációk lesznek bőven, azok közül ötöt emeltem ki, ide kattintva a többit premiert is megnézhetitek.

The Kissing Booth: A csókfülke 3.

Bizony, itt az idő a búcsúzásra. Elle próbálja kiélvezni a főiskola előtti utolsó nyarat, bakancslistát ír, és nehéz döntéseket kell meghoznia. A regény a filmmel egyidőben jön magyarul.

Premier: 2021. augusztus 11.

Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül

Chris Hemsworth és Tessa Thompson filmje a mozikban már bizonyított, most itt az idő, hogy a Sötét zsaruk a Netflixre is megérkezzenek. Tudtad? A filmek alapötletét egy 1990 és 1991 között publikált képregény adta, ami mindössze hat számot élt meg.

Premier: 2021. augusztus 11.

Riverdale 5. évad folytatása

Amerikában hosszú szünetre vonult a Riverdale, most viszont már az 5. évad, tovább folytatódnak a rejtélyek. Eközben a Maxim Kiadó lenyilatkozta, hogy a harmadik Riverdale regényt is szeretnék majd kiadni, megjelenési dátumot viszont egyelőre nem kaptunk.

Premier: 2021. augusztus 12.

Valeria 2. évad

Bár a regény nem jelent meg itthon, mindenesetre ez a spanyol sorozat is egy könyvadaptáció. A történetben négy barátnőt ismerhetünk meg, akik egymást segítik és támogatják a karrierjükben és a szerelmi életükben egyaránt.

Premier: 2021. augusztus 13.

Vaják: A farkas rémálma

A Vaják folytatása decemberben érkezik, addig is, animációs film formájában megismerhetjük Geralt mentorának, Vesemirnek az életét, aki akkor még egy fiatal vaják, aki szörnyekre vadászik pénzért, és egy királyság miatt ijesztő kaland elé néz.

Premier: 2021. augusztus 23.