Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Amit a szív diktál: Egy szexi motoros srácba zúg bele a hegedűművész

2021. október 24-én érkezik magyarul Helen Hoang legújabb regénye, az Amit a szív diktál, amiben ezúttal egy hegedűművész lány egy tetovált, motoros srácba zúg bele váratlanul. Alább megnézhetitek a gyönyörű magyar borítót és a fülszöveget is.

* Előrendelnéd? Kattints ide! *

Helen Hoang – Amit a szív diktál

Anna ​Sun hegedűművész egy felkapott YouTube-videónak köszönhetően egyszeriben ismert és sikeres zenésszé válik, ő azonban kiégettnek és tehetetlennek érzi magát, mert akárhogy is igyekszik, azt a kivételes pillanatot sehogy sem sikerül megismételnie. Ráadásul a barátja bejelenti, hogy nyitott kapcsolatra vágyik. A megsebzett és dühös lány úgy dönt, hogy ő is beleveti magát az életbe. Azt tervezi, egyéjszakás kalandokkal fog bosszút állni, s minél elfogadhatatlanabbnak tűnik a partner, annál édesebb a revans.

A tetoválásokkal borított motoros, Quan Diep tökéletesnek tűnik a játékhoz, ám hamar kiderül, hogy Quannal lenni sokkal többet jelent szimpla szexnél. Amikor aztán tragédia történik a családjában, Anna hirtelen olyan szerepbe kényszerül, amelyre teljesen alkalmatlan; az elvárások és a terhek pedig egyre inkább maguk alá temetik. Anna és Quan egyre mélyebben érez egymás iránt, és küzdeni akarnak a szerelmükért, először azonban meg kell tanulniuk, miképpen álljanak ki saját magukért.

A USA Today bestsellerszerző Helen Hoang a tőle megszokott éleslátással írta meg regényét egy szerelemről, amelyet világok választanak el, és megmutatja, hogy az igazi értékekért mindenáron meg kell küzdenünk.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading