Home Hírek Nick Robinson visszatér a Love, Simon tv-sorozatra + Bejelentették a többi színészt...

Nick Robinson visszatér a Love, Simon tv-sorozatra + Bejelentették a többi színészt is!

A nagy sikerű film után tv-sorozat készül, ami a Love, Simon világában, avagy pontosabban a Creekwood gimiben játszódik. Ráadásul a film főszerpelője is visszatér!

Nick Robinson lett a széria egyik producere, és narrálni is fogja a részeket, kb. úgy, mint anno a Gossip Girlt tette Kristen Bell. Arról még nincs hír, hogy Robinson a hangján túl testileg is feltűnik-e a színen.

Ma bejelentették a Love, Simon sorozat főhősét is, aki Michael Cimino lett. Ő alakítja Victort, a Creekwood gimi új diákját, aki küszködik az otthoni problémáival és a saját szexualitásával. Amikor minden túl sok lesz, Simon navigálja őt a gimi útvesztőiben. (Talán itt előkerül a levelezés?)

Victor édesanyját az Ugly Bettyből ismert Ana Ortiz alakítja, az édesapját, Armandót pedig James Martinez (One Day At The Time). Victornak lesz egy kishúga is, Pilar, Isabella Ferreaira (Orange is the New Black) alakításában, illetve egy bátyja, Mateo Fernandez személyében.

További szereplők a sorozatban Johnny Sequoyah (Believe), Bebe Wood (The Real O’Neals), Anthony Turpel (The Bold and the Beautiful) és Mason Gooding (Booksmart). A leírások alapján pedig a srác, akibe Victor belezúg nagy eséllyel a magabiztos és daliás Benji lehet, akit Anthony Turpel alakít.

A Love, Simon premierje a Disney+ streaming szolgáltatón lesz, pontos dátum még nincs sajnos.