Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 könyvadaptáció, amit megnézhetünk 2022 februárjában a Netflixen

Egy biztos, a Netflix nem hagy minket unatkozni, és februárban is elhoz nekünk több könyvdaptációt, filmben és sorozatban egyaránt. Alább egy csokorba gyűjtöttem, hogy könyvrajongóként miket érdemes megnézni.

Szuperhőst nevelek 2. évad

Premier: 2022. február 1.

Az első évad premierje még 2019 októberében volt, szóval nagyon sokat kellett várnunk a folytatsra, de most végre itt van. A történetben az özvegy Nicole bírkózik meg azzal, hogy a kisfiának természetfeletti képességei vannak, és emellett a gyászfeldolgozás sem egyszerű. A sorozat alapjául szolgáló képregény sajnos nem jelent meg itthon. Az első évad amúgy nagyon szerethető volt, ajánlom megtekintésre.

Az ablakomon át

Premier: 2022. február 4.

Ariana Godoy romantikus regénye ugyan itthon nem jelent meg, de filmen megismerhetjük Raquel és a szomszéd srác történetét, akiknek a szerelmét a család abszolút helyteleníti. Van egy olyan érzésem, hogy ebből A fiúknak, akiket valaha szerettem szintű siker lesz!

Édes magnóliák 2. évad

Premier: 2022. február 4.

Sheryl Woods könyvsorozata már magyarul is megjelent, az abból készült sorozat második évada pedig jön a Netflixre. A történet három barátnő életét követi nyomon, akiknek új kapcsolatokkal, régi sebekkel, városi politikával és az élet édes és keserédes pillanataival kell megbírkózniuk.

Dolittle

Premier: 2022. február 17.

Hugh Lofting Doktor Dolittle könyvei nálunk is megjelentek, ezeknek az inspirálódásával készült el a Dolittle című film Robert Downey Jr. és Antonio Banderas főszereplésével. A történet szerint amikor Viktória királynő megbetegszik, Dr. Dolittle a fiatal tanonca és az állatai társaságában hősies küldetésre indul, hogy megtalálja a mágikus ellenszert.

Egyikünk hazudik

Premier: 2022. február 18.

Karen McManus Lehull a lepel c. könyvéből készült a sorozat, csak a magyar címe változott. A regényt imádtam, így alig várom a sorozatot, pláne, hogy tudom a csavart, kérdés persze a sorozatra is marad-e ugyanaz a gyilkos. A történetben öt középiskolást elzárnak, de egyikük ebbe belehal, és a másik négy tanuló lesz a gyanusított. Kérdés ki a gyilkos, és mit titkolnak a diákok.