Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új magyar borítókat kap Jenny Han Nyár trilógiája!

Bár A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozatot is szerettem, de az én abszolút kedvencem Jenny Hantól a Nyár trilógia, amiből az Amazon készít 8 részes tv-sorozatot.

Vélhetően a tv-sorozat hírére is, de a Könyvmolyképzőnél újra megjelenik a Nyár trilógia, méghozzá a vadiúj borítókkal, amikből csak úgy árad a nyár hangulata. Szerintem imádnivalóak. Egyelőre az első két rész borítója nyilvános.

Ha még nem olvastad a sorozatot, én csak ajánlani tudom, ebben a posztomban azt is megírtam, hogy annak idején miért szerettem bele igazán Belly történetébe. Remélem nektek is közel áll majd a szívetekhez a sorozat, mert annyira megérdemelné, hogy minél többen szeressék.

Cikkajánló
Jön A nyár, amikor megszépültem sorozat!
5 dolog, amit imádok Jenny Han Nyár trilógiájában
Értékelés: A nyár, amikor megszépültem + Nincs nélküled nyár + Örökké nyár lesz

Jenny Han – A nyár, amikor megszépültem

Ahogy beköszönt a nyár, Belly maga mögött hagyja az iskolai életét, és Cousins Beachre menekül. Oda, ahol élete minden eddigi nyarát töltötte.

A nyaralóban nem egyszerűen otthon érzi magát, de a számára legkedvesebb emberek veszik körül: Susannah, édesanyja legjobb barátnője a fiaival, Conraddal és Jeremiah-val.

Belly azóta üldözi a szerelmével Conradot, amióta az eszét tudja, és mindennél jobban reménykedik abban, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi.

Bár megjelenik egy új srác, Cam, aki egy kicsit elvonja a figyelmét, és Conrad testvére, Jeremiah is sóvárgó pillantásokat vet rá, Belly szíve már Conradé.

Vajon a fiú is neki szánja az övét? Tényleg olyan nyár áll előttük, amely mindent megváltoztat?

5 dolog, amit imádok Jenny Han Nyár trilógiájában