Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ég és lélegzet háza – Itt a Crescent City folytatásának a magyar borítója!

Heteken belül magyaul is érkezik a Crescent City második kötete, az Ég és lélegzet háza, amihez be is futott a magyar borító. Hát gyerekek, Maas borítói általában is csodaszépek, na de ez valami gyönyörűség, nekem elképesztően tetszik. Nézzétek csak!

* Ha kíváncsi vagy, ide kattintva már bele is olvashatsz a könyvbe! *

Sarah J. Maas – Crescent City – Ég és lélegzet háza (Crescent City 2.)

Bryce Quinlan és Hunt Athalar próbál visszarázódni a normál kerékvágásba – megmentették Crescent Cityt, de annyi minden fordult fel fenekestül az életükben, hogy leginkább csak pihenni szeretnének. Le akarnak lassítani.
Kiderítenék, mit tartogat számukra a jövő.

Az Aszterek eddig tartották a szavukat, békén hagyták őket. De így, hogy a lázadók lassacskán egyre inkább kikezdik az Aszterek hatalmát, az uralkodók jelentette fenyegetés nőttön-nő. Bryce, Hunt és a barátaik belekeverednek a lázadók terveibe, és választaniuk kell: vagy csendben tűrik az elnyomást, vagy megküzdenek azért, amit helyesnek tartanak. És mint tudjuk, a hallgatás sosem volt az erősségük…

A #1 bestseller FÖLD ÉS VÉR HÁZA szexi, akciódús folytatásában Sarah J. Maas lebilincselő történetet sző egy robbanásközeli állapotban lévő világról és azokról, akik bármit megtennének, hogy megmentsék.