Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról!

Sokunk régi álmát teljesíti a Könyvmolyképző Kiadó, érkezik ugyanis egy kötetben a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról mind a tíz novellája! A novelláskötetet a Mennyei tűz városa és az Éjfél kisasszony között érdemes elolvasni. Én nagyon élveztem, különösen a lezárást, az nagyon emlékezetes lett.

Borítóként az olvasói szavazás eredményeként nem az eredeti Simonos, hanem az olasz rúnás verziót kapjuk, amit én azért egy kicsit sajnálok, de azért ez a kiadás is elég szép.

Ami a megjelenést illeti, a Könyvmolyképző Kiadónál már 2022.08.23-án megjelenik a könyv, de a könyvesboltokba (például Libri, Líra, Book24) csak 2022.10.23. után lesz kapható, így a Clare fanoknak érdemes lesz a kiadótól megrendelni közvetlenül.

Cassandra Clare és társai – Tales from Shadowhunter Academy – Árnyvadász Akadémia

*Miután mondénként, aztán vámpírként élt, Simon nem gondolta volna, hogy egyszer még árnyvadász lehet belőle, ma azonban megkezdi tanulmányait az Árnyvadász Akadémián.

Vajon lehet-e belőle ugyanaz az ember, aki vámpírként volt? Képes lesz-e megint hőssé válni, és megfelelni a barátainak, Isabelle-nek, és legfőképpen önmagának?*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)