Home Könyves idézetek The Risk: 10 kedvcsináló idézet Elle Kennedy új regényéhez

The Risk: 10 kedvcsináló idézet Elle Kennedy új regényéhez

A napokban jelent meg Elle Kennedy új regénye, a The Risk: A kockázat. Már volt szerencsém elolvasni Brenna és Jake történetét, és eléggé szerettem, itt írtam is róla értékelést.

Most 10 idézetet gyűjtöttem ki a könyvből abban a reményben, hátha a ti kedvetek is megjön a kötethez. Íme!

* Elolvasnád? Kattints ide a könyvért! *

#1

„– Ez nem egy fizetett gyakornoki állás – vág a szavamba. – Tisztában van ezzel?
Hirtelen nem találok szavakat. Ahogy összekulcsolom a két kezem, a tenyerem izzadni kezd, ezért inkább a térdemre fektetem.
– Ó! Öhm… igen, tudok róla.
– Akkor jó. Tapasztalatom szerint a férfi jelöltek úgy jönnek ide, hogy ismerik a feltételeket, a nők viszont gyakran fizetésre számítanak.
Eddig csak kicsit volt szexista, de ez a megjegyzése már minden határon túlmegy. Ráadásul túl sok értelme sincs. A HockeyNet oldalán megjelentetett álláshirdetésben egyértelműen leírják, hogy ez egy fizetés nélküli pozíció. Miért számítanának másra a nők, mint a férfiak? Talán arra akar utalni, hogy a nők nem képesek értelmezni az olvasottakat? Vagy, hogy nem tudunk olvasni?
Izzadságcseppek gyöngyöznek a tarkómon. Nagyon nem vagyok ma formában.
– Jól van, Brenda. Meséljen egy kicsit magáról!
Nagyot nyelek. Brendának szólított. Kijavítsam?
Naná, hogy kijavítod! Bekaphatja. A kisujjad is többet ér nála. A magabiztos Brenda – illetve Brenna – felszegett állal száll szembe ezzel a fickóval.
– A nevem Brenna – mondom lazán.”

#2

„A tehetség és a potenciál mit sem ér fegyelem és bukások nélkül. Muszáj veszíteni párszor, hogy megtanuld értékelni a győzelmeket”

#3

„A múltat nem tudod megváltoztatni, a jelenen kár rágódni, a jövő miatt fölösleges stresszelni. Búslakodni meg aztán végképp semmi értelme.”

#4

„A remény a bolondok drogja. Dolgozz keményen, váltsd valóra az álmaidat és akkor nem kell a reményre hagyatkoznod .”

#5

„– Na és te? A kamera előtt vagy mögött akarsz dolgozni? Én a kamera előttet javaslom – kacsintok. – Gondolj csak bele, hány hokirajongó farka pattanna vigyázzállásba a látványodtól.
– Azta, tök izgi belegondolni, hány hokidrukker verheti ki rám!”

#6

„– Sosem feküdnék le egy barátom anyjával – vágja rá azonnal. – Az tabu.
Majd egy másodperc után hozzáteszi:
– Pontosabban soha többet.
Kirobban belőlem a nevetés.
– Te lefeküdtél egy barátod anyjával? Mikor? Hogyan?
– Totál Stifler mamája-szitu volt – mentegetőzik. – Végzős voltam a gimiben, és az egyik csapattársam nagy bulit rendezett a házukban. Eláztam, és amikor felbotorkáltam az emeletre a vécét keresve, véletlenül a srác anyjának a szobájába nyitottam be.
Most már fáj az oldalam a röhögéstől.
– Pongyolában volt, és egy olyan Audrey Hepburnös hosszú cigit szívott?
– Nem. Valami bugyirózsaszín melegítőt viselt, ha jól emlékszem, Szexipopsi felirattal a fenekén.
– Úristen, te megdugtad a Bajos csajok anyuciját!”

#7

„A szívem hevesebben ver, ahogy lehajtom a fejem, hogy megcsókoljam. Amint a szánk egymáshoz ér, tűz árad szét a testemben.
Számomra a csók a legintimebb érintkezés. Intimebb, mint az orális szex vagy a behatolás. Tény, hogy fizikailag nem több, mint ajkak és nyelvek találkozása, de valójában egy mély érzelmi utazás. Legalábbis nekem. Orgazmusom bárkivel lehet, de nem mindenki tudja megérinteni a lelkem. Egy csóktól képes vagyok szerelembe esni. Tudom, mert egyszer már megtörtént. Ezért félek tőle néha.
– Imádok veled csókolózni – suttogja Jake.”

#8

„– Elárulok egy titkot, Brenna. Magnolia a szabály, nem a kivétel. Ha valaha mégis sikerülne bejutnia ide, készüljön fel rá, hogy napi szinten ilyenekkel kell majd együtt dolgoznia. Vagy, ami még rosszabb: nagyszájú szexista pasasokkal, akik percenként emlékeztetik, hogy nem tartozik ide, mert történetesen vagina van a lába közt.
– Azt hiszem, ma pont ez történt – mosolygok keserűen.
– Sajnálom – feleli együttérzőn. – Csak annyit mondhatok, hogy ne adja fel. Ne hagyja, hogy egy elutasítás, egy csukott ajtó az útjába álljon. Jelentkezzen csatornákhoz, kábeltévékhez, bárhová, ahol állást hirdetnek! – kacsint. – Nem mindenhol irtóznak tőlünk, és már közeleg a változás szele. Lassan ugyan, de ígérem, hogy közeleg.”

#9

„Igazából nem csak kedvelem. Azt hiszem, kezdek belezúgni. De ezt nem fogom hangosan kimondani, főleg nem szex közben. Ahogy hallom, a csajok nem veszik komolyan a szex hevében kibukó vallomásokat, mert a spermára fogják. Csakhogy a spermának semmi köze ehhez a melegséghez a mellkasomban. Még sohasem éreztem ilyet, és épp ezért tudom, hogy ez komoly. Nem egyszerű vágy – felismerném, ha az lenne. Ez valami teljesen új. Biztosan érzem, hogy kezdek beleszeretni.”

#10

„–Van úgy, hogy két ember nem jön ki egymással, Baba. Fogadd el, mert ez az élet rendje. Mindig lesznek, akik gyűlölnek, mert akarva vagy akaratlanul bántottad őket. Mindig lesznek, akiknek nem tetszik a személyiséged, a beszédmódod, vagy bármi más lényegtelen dolog, amibe belekapaszkodhatnak. Olyan is van, hogy valakit a puszta látványod irritál – fura, de létezik.
Belekortyol a kávéjába.
– A lényeg, hogy a világ már csak ilyen. Nem szerethet mindenki, és te sem fogsz szeretni mindenkit.”

* Elolvasnád? Kattints ide a könyvért! *

 • A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Elle Kennedy Briar U sorozatának várva várt második részét. A The Risk – A kockázat a korábban már megismert Brenna Jensen és a jóképű Harvardos csapatkapitány Jake Connelly szerelmének története. Kövesd az állomásokat és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

 • A turnénk minden állomásán egy-egy NHL-es csapatlogót mutatunk. A feladatotok beazonosítani és beírni a csapat nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Pl: Minnesota Wild)

  Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

  a Rafflecopter giveaway

 • 06.26 Kelly és Lupi olvas
  06.28 Angelika blogja
  06.30 Könyvvilág
  07.02 Sorok között
  07.04 Sorok között extra

Könyvkritika: Elle Kennedy – The Risk: A kockázat (Briar U 2.)