Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Megjelenésre várva: Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni

2021. augusztus 25-én érkezik magyarul Abby Jimenez újabb regénye az Álomgyár kiadó gondozásában.

A címe már önmagában beszédes: Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni. Ráadásul a Vörös, fehér és királykék írója, Casey McQuinston is imádta, így nyilatkozott róla: „Szenvedélyes humor és még szenvedélyesebb szív.” Alább meg is nézhetitek az imádnivaló borítót és a fülszöveget.

* Ide kattintva előrendelhető a könyv *

Abby Jimenez – Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni

Vanessa a saját szabályai szerint éli az életét – mindig csak az adott nap számít, és abból ki kell hozni a lehető legtöbbet. Nem akar elpazarolni egy pillanatot sem és nem szeretne lemaradni egy élményről sem, mivel nem tudja, hogy vajon őt is érinti-e ugyanaz a végzetes genetikai betegség, mint az anyját. Egyébként is, rengeteg tennivalója van, épp a világot utazza körbe, hogy megmutassa a több millió YouTube-követőjének, hogyan élvezzék ki életük minden pillanatát.

De miután a féltestvére hirtelen Vanessára hagyja a kiskorú lányát, ő pedig kénytelen otthon maradni, hogy beláthatatlan ideig pótanyuka legyen, hirtelen már nem érzi magát formában.

Legnagyobb meglepetésére épp a szomszédban lakó, hihetetlenül dögös ügyvéd, Adrian Copeland ajánlja fel a segítségét. Elvégre alig ismeri. De ahogy közelebb kerülnek egymáshoz, Vanessa rájön, hogy az ő gondtalan életmódja és Adrian kiszámíthatósághoz való ragaszkodása hosszú távon nem fér össze. Csakhogy Vanessa tudja legjobban, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy féljen a legnagyobb kockázattól…

Egy briliáns és szívbe markoló romantikus komédia az Amazon és USA Today bestsellerszerző Abby Jimenez tollából.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading