Home Hírek Sanditon: Magyarul is megjelenik Jane Austen befejezetlen regénye

Sanditon: Magyarul is megjelenik Jane Austen befejezetlen regénye

Már magyar szinkronnal is elérhető a Sanditon c. sorozat, ami Jane Austen befejezetlen regényéből készült.

A sorozat főszerepében Theo James (A Beavatott) volt látható, aki a második évadra sajnos már nem tér vissza, ami nagy csapás lehet a rajongóknak.

Öröm az ürömben, hogy idén érkezik az Alexandra Kiadó gondozásában a Sanditon regény. Jane Austen történetét Kate Riordan fejezte be, illetve dolgozta át, így érdekes lehet majd a rajongóknak megfigyelni, hogy Riordan mennyire tudott beilleszkedni Austen világába.

Íme a magával ragadó magyar borító és a fülszöveg. Napra pontos megjelenési dátum még nincs sajnos.

Kate Riordan – Sanditon

Jane Austen magával ragadó története és utánozhatatlan humora egy ízig-vérig modern regényben.

A vidám és szókimondó Charlotte Heywoodot egy szerencsétlen baleset sodorja a nyüzsgő tengerparti városkába, Sanditonba. Az ifjú hölgy lelkesen veti bele magát a bálokba a szemrevaló, bár meglehetősen mogorva Sidney Parker társaságában, ám hamar rá kell jönnie, hogy Sanditonban mindenki rejteget valamit. Élete hamarosan bonyolult szerelmi viszonyok, folyton változó szövetségek és árulások végtelen körforgásává válik. Megtalálhatja vajon önmagát ebben a városban, ahol a látszat mindennél fontosabb?

Jane Austen utolsó, torzóban maradt alkotása befejezetlen mestermű, és sokak szerint az írónő legizgalmasabb könyve. Kate Riordan méltó módon szövi tovább a töredékes történetet, amelyből Andrew Davies készített nagy sikerű filmsorozatot. Kihagyhatatlan olvasmány Jane Austen rajongói és a Bridgerton nézői számára.