Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Úgy tűnik mégis elkészülhet a harmadik Neveletlen hercegnő naplója film

Tavaly robbant a bomba, miszerint elkészülhet a harmadik Neveletlen hercegnő naplója film! A főszereplők, Anne Hathaway és Julie Andrews is benne voltak a projektben, akárcsak a rendező, Gary Marshall. Ám Marshall tragikus halála után sokáig úgy tűnt, hogy a filmből sem lesz semmi.

Viszont, a Grandmére-t alakító Julie Andrews a minap interjút adott a BuzzFeed-nek, ráadásul igencsak pozitívat: „Már beszéltünk róla, Anne és én nagyon szeretnénk megcsinálni. Igazán nagyon szívesen, és hatalmas örömmel tenném. Úgy gondolom Gary tiszteletére leforgathatnánk. Annie-nek volt egy ötlete, miként szeretné a folytatást, és én is teljesen benne vagyok„.

Egyelőre ennyit lehet tudni. Marshall bármennyire is szuper rendező volt, azért van még háttérember bőven, és az, hogy a két abszolút főszereplő szeretné a folytatást, mindenképpen bizakodásra adhat okot.

A 2001-ben debütált első film 40 millió dollárós költségvetésből csak Amerikában 95, külföldön 39 millió dollárt termelt. A második film 2004-ben érkezett, az már csak 26 millióból készült, és Amerikában 108, nemzetközileg 57 millió dollárt termelt. Az elmúlt években viszont rongyossá ismételték a tévék a filmeket, beivódott a köztudatba, így egy harmadik film gyaníthatóan még sikeresebb lenne. Csak valósuljon meg!

A könyvek rajongóiként már csak az van bennem kérdésként, hogy miként is lehetne megfelelően folytatni a filmeket, hiszen a második film élesen eltért a könyvek világától, kábé semmi köze nem volt hozzá. Vagy talán a Neveletlen hercegnő naplója 11. cselekményét elvéve meg lehetne oldani a „hirtelen felbukkanó testvér” szálat, és azt kombinálni Mia terhességével? (A fekete részt jelöld ki, de figyelem, spoilerveszély!)Hm, most, hogy belegondolok, ez így még tetszene is. Személy szerint nagyon drukkolok a projektnek, örömmel látnék egy harmadik filmet. Ugye ti is?