Home Hírek Álomszép borítót kapott az új Kristály Pöttyös, Az éjszakai madár

Álomszép borítót kapott az új Kristály Pöttyös, Az éjszakai madár

A Kristály Pöttyös kategória nem annyira az én stílusom, ez a borító viszont álomszép, és olvasásra csábító. Ráadásul a fülszöveg is érdekesnek tűnik. Netán lesz, akinek megjön a kedve? 🙂

Brian Freeman – Az éjszakai madár (Frost Easton 1.)

Mi van, ha újra és újra át kell élned a legszörnyűbb emlékeidet? Erre keresi a választ a nyomozó és a pszichiáter a Thriller Award díjnyertes szerző, Brian Freeman lebilincselő pszichológiai regényében.

Frost Easton gyilkossági nyomozó nem szereti a véletleneket. Amikor egy sor különös haláleset történik San Franciscóban – nők, akik között látszólag nincs kapcsolat, halálos kimenetelű pszichotikus összeroppanás áldozatai lesznek –, lehetséges összefüggést próbál találni köztük. Így jut el Francesca Stein pszichiáterhez. Frankie ellentmondásos terápiája segít a pácienseknek törölni a legszörnyűbb emlékeiket, ám éppen ezek közül a betegei közül kerülnek ki az áldozatok.

Frost és Frankie egyaránt a halálesetek felderítésén fáradozik, de a nyomozásuk egyre személyesebb és veszélyesebb lesz az önmagát Éjszakai madárnak nevező gyilkos rejtélyes üzenetei nyomán. Frankie-nek ki kell töltenie az emlékezetében lévő furcsa üres foltokat, Frostnak pedig szembe kell szállnia egy gyilkossal, aki ismeri az ő legrosszabb emlékét is.