Home Hírek Csak ünnepek és semmi más címmel jön Emma Roberts karácsonyi filmje a...

Csak ünnepek és semmi más címmel jön Emma Roberts karácsonyi filmje a Netflixre!

Csak ünnepek és semmi más. Alkalmi randevú. Alkalmi partner -> a Netflix ezzel a három magyar címmel is hivatkozik az új karácsonyi romantikus filmjére, a Holidate-re.

Nevezzük magyarul bárhogy is, lényeg a lényeg, hogy közeleg a karácsony, és ennek örömére jönnek az ünnepi filmek, és szerencsére a Netflixre is! A Holidate október 28-án debütál majd, a főszerepben Emma Roberts és Luke Bracey.

A trailer nagyon cuki, a Netflix által leírt sztori (lásd alább) kicsit spoileresnek tűnik, mindenesetre a film ötletéért oda vagyok, és már előre várom, hogy karácsonykor a fa alatt ezt nézve várjam a happy endet. (Mert tuti lesz, ugye? :))

Sloane (Emma Roberts) és Jackson (Luke Bracey) utálják az ünnepeket. Soha nincs partnerük, mindig a gyerekek asztalához ültetik őket vagy kínos randikba kényszerülnek. De amikor a két idegen egy különösen szörnyű karácsony alkalmával összetalálkozik, megegyeznek, hogy az elkövetkező év minden jeles napja alkalmával egymás “ünnepi partnerei” lesznek . Az ünnepek iránti közös utálatuk, valamint az, hogy biztosítják egymást arról, hogy nem táplálnak romantikus érzelmeket a másik iránt, tökéletes kísérőkké teszi őket, ami aztán néhány vicces és provokatív bulihoz vezet. Ahogy azonban az abszurd ünnepek éve a vége felé közeledik, Sloane és Jackson rájön, hogy a közösen utált dolgok váratlanul közös szerelemhez vezetik őket.