Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 adaptáció, ami 2021 júliusában érkezik meg a Netflixre

A Netflix júliusban sem hagy minket unatkozni, és többek között ezt az 5 szuper könyvadaptációt kínálja megtekintésre. Íme!

Mielőtt megismertelek

Jojo Moyes története már a mozikban is összetörte a szívünk, most pedig a Netflixre is megérkezett magyar szinkronnal. A filmben az életvidám és imádnivaló Lou ápolói munkát kap, egy gazdag és cinikus pasinál, aki egy balesetben nyaktól lefelé megbénult.

Premier: 2021. július 1.

A félelem utcája trilógia

R.L. Stine regényei kultikusnak számítanak Amerikában, több adaptáció is készült már belőlük, a Libabőrt például a magyar mozik is bemutatták. Július első három péntekén pedig érkezik 3 újabb film, ami az író műveit veszi alapul. És igen, horrorra készüljetek!

Premier: 2021. július 2. + 9. + 16

Virgin River 3. évad

Itthon az Ulpius adja ki Robyn Carr romantikus regényeit, amiből a Netflix készített sorozatot. Immáron a harmadik évadot nézhetjük meg, a hősnő pedig egy Los Angelesből vidékre költöző ápolónő, aki szerelemre bukkan a festői környéken.

Premier: 2021. július 9.

Ragadozó madarak

Egy újabb DC adaptáció is jön a Netflixre, remélhetőleg kapunk legalább feliratot. Margot Robbie önálló Harley Quinn filmjéről van szó, amiben Harley Quinn egy csak nőkből álló banda élén segít az embereknek.

Premier: 2021. július 17.

Az utolsó szerelmes levél

Bizony, egy újabb Jojo Moyes könyvadaptáció. Főszerepben egy riporternő, aki megtalál néhány szerelmeslevelet 1965-ből, és elindul, hogy megoldja a rejtélyt, és maga is szerelmes lesz. Többek között Shailene Woodley, Callum Turner és Felicity Jones is játszik a filmben.

Premier: 2021. július 23.