Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egyetlen lányom: Gyermeke halálát gyászolja az új thriller főhőse

A néma gyermekkel sok rajongót szerzett Magyarországon Sarah A. Denzil. Hamarosan érkezik magyarul az író új regénye, az Egyetlen lányom, ami imsét komoly témákat boncolgat, a borítója pedig álomszép. Alább meg is nézhetitek.

Sarah A. Denzil – Egyetlen lányom

Kat Cavanaugh tökéletes világa egy pillanat alatt szilánkokra törik. Lánya szakadt sárga ruhájának emléke, drága arcát árnyékoló szép szőke haja – és a saját szívet tépő zokogása…

Kat átéli minden anya rémálmát, amikor a lányát holtan találják. A rendőrség szerint öngyilkos lett, de Kat nem akar hinni a rendőrségnek – akkor sem, amikor megmutatják neki az ismerős, kecses kézírással írt, elmaszatolt búcsúlevelet, amit Grace hátrahagyott. Kat tudja, hogy élénk, vidám lánya soha nem lett volna öngyilkos.

Ám ahogy kutatni kezd Grace parfümillatú, mosolygós képekkel teli szobájában, olyan titkokra talál, amiket a lánya sosem osztott meg vele. El kell gondolkodnia, valójában mennyit tudott arról a fiatal nőről, akivé a gyermeke válni kezdett.

Kat eltökélt, hogy megtudja, mi történt Grace-szel a halálának éjszakáján, még ha ezért saját zavaros múltjával is szembe kell néznie. És ahogy egyre közelebb jut a borzalmas igazsághoz, fel kell tennie magának a kérdést: lett volna rá módja, hogy megmentse a lányát?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)