Home Hírek Itt az Ahol a folyami rákok énekelnek magyar szinkronos előzetese

Itt az Ahol a folyami rákok énekelnek magyar szinkronos előzetese

Az utóbbi évek egyik legnagyobb könyvsikere volt az Ahol a folyami rákok énekelnek című regény Delia Owens tollából.

A történet megfilmesítési jogaira Reese Whiterspoon cége csapott le, a főszerepekre pedig olyan színészeket nyertek meg, mint Daisy Edgar Jones (Normális emberek), Harris Dickinson (Sötét elmék) és Taylor John Smith (Éles tárgyak).

A film szerencsére Magyarországon is bemutatkozik, már megérkezett az első szinkronos előzetes, illetve képeket is kaptunk. A film külföldön 2022. július 15-én kerül bemutatásra, napra pontos magyar premier dátumot egyelőre nem találtam. Az viszont biztos, hogy Taylor Swift dalai is felcsendülnek majd a filmben.

* Elolvasnád a könyvet? Szerezd be ide kattintva! *

Delia OWens – Ahol a folyami rákok énekelnek

Delia Owens regénye Észak-Karolina ritkán lakott, mocsaras partvidékén játszódik az 1950-es és 60-as években. A történet főhőse a lápvidéken sorsára hagyott kislány, Kya Clark, aki az évek során elszigeteltségében önellátásra rendezkedik be, s alig érintkezik a környékbeliekkel.

Az első szerelem azonban Kya életét is felforgatja: a közeli kisvárosban élő Tate megtanítja olvasni, és ő az, akivel a lány osztozni tud a természet és a költészet szeretetében is. Ám nem Tate az egyetlen, aki érdeklődik a különleges, magának való lány iránt…

Egy rejtélyes gyilkosságot követően a helyi közösség felbolydul, és a gyanú hamarosan a mocsárban magányosan élő „Lápi Lányra” terelődik.

Az Ahol a folyami rákok énekelnek egyszerre fordulatos krimi, érzékeny fejlődésregény, valamint a vadon és az emberi lélek lenyűgöző természetrajza.