Home Hírek Hamarosan megjelenik Kresley Cole regénye, az Árnyak hercege

Hamarosan megjelenik Kresley Cole regénye, az Árnyak hercege

Kresley Cole rajongók figyelem! Az Atheaneum Kiadó jóvoltából 2017. március 1-jén megjelenik itthon is Halhatatlanok alkonyat után spin-off kötete, a Dacianók 1. – Árnyak hercege.

Alább megnézhetitek az egész jól sikerült borítót és a magyar fülszöveget is. Gyanítom, hogy sokan várjátok a kötet 🙂

cole

Kresley Cole – Árnyak Hercege

Kresley Cole, a New York Times első számú sikerkönyvszerzője új, izgalmas történettel folytatja a Halhatatlanok alkonyat után sorozatát. Ebben a részben megismerhetünk egy paranormális románcot, részesei lehetünk a vérbosszút kívánó múlhatatlan szerelemnek.

A VÁMPÍR ÚJ ÉLETE
Trehan Daciano herceg, a könyörtelen és mesteri halálosztó bármit megtenne, hogy megszerezze Aráját, Bettinát, a gyönyörű varázslónőt. Szerelméért véres lovagi tornán vesz részt.

A LÁNY KIT SZERET?
Bettina gyámjai kérésére beleegyezik, hogy akárki is legyen a lovagi torna győztese, feleségül megy hozzá. Álmaiban azonban egy rejtélyes harcos, egy igazi férfi csábítja tiltott gyönyörökre a lányt.

CSATA A HERCEGNŐ TESTÉÉRT, LELKÉÉRT
Trehannak két harcot kell megvívnia: meg kell küzdenie Bettináért a harctéren, és meg kell hódítania a lány szívét. A herceg testében, lelkében, érzékeiben feltör az évszázadokon keresztül elfojtott vágy.

Az Árnyak Hercege a Halhatatlanok alkonyat után bestsellersorozat 13. része, valamint az új sorozat, a Dacianók bevezető regénye.