Home Hírek Kapunk 2 új After – Miután filmet, de új főszereplőkkel!

Kapunk 2 új After – Miután filmet, de új főszereplőkkel!

Az After – Miután saga bár nem robbantott a box office eredményeiben, de relatíve olcsó a gyártási költsége, és online nagyon jó eredményeket produkál. A harmadik és a negyedik filmet már leforgatták, a héten pedig jött a jó hír: tovább bővül a saga.

Anna Todd már megírta a Before – Mielőtt című regényt, ami Hardin korai éveiről szól, mielőtt megismerte volna Tessát. Az utolsó After – Miután regény végén pedig van egy epilógus, amiben Tessa és Hardin gyermekeiről, Emeryről és Audenről lehet olvasni.

A Teen Vogue-nek pedig már le is nyilatkozták a kreátorok, hogy mindkét történetből film készül. Tehát megismerhetjük Hardin előéletét, és egy másik filmben pedig a gyerekek életét.

Ami viszont szomorú hír, hogy a mostani két főszereplőnk, Josephine Langford és Hero Fiennes-Tiffin nem fog visszatérni a filmekre. Egyrészt a fiatal Hardin szerepére már idősnek látják a kreátorok a 23 éves Herót, másrészt a következő generációról szóló filmben pedig Tessa és Hardin már középkorúak, amihez viszont a színészek fiatalok. Arról nem volt szó még, hogy cameóban vagy akár narrációban szerepelhetnek-e.

A 2 új film forgatásának az időpontja még nem nyilvános, az After – Miután harmadik része viszont még idén érkezik, erről itt olvashattok bővebben, alább pedig másoltam az előzmény-film, a Mielőtt alapjául szolgáló regény fülszövegét.

Anna Todd: Before – Mielőtt

A Mielőttben megismerhetjük Hardin Scott Tessa előtti életét, megtudhatjuk, mi történt a Miutánt követően, és még több bepillantást nyerhetünk a viharos #Hessa románcba.

A Cosmopolitan “generációja legkiemelkedőbb irodalmi jelenségé”-nek nevezte Anna Toddot. A That’s Normal internetes portál pedig egyenesen ezt írja: “Hardin és Tessa a modern idők Mr Darcyja és Lizzy Bennetje.”
Adjuk át magunkat az igaz szerelem magával ragadó, fergeteges erejének.

MIELŐTT Hardin találkozott Tessával, olyan volt, mint egy tomboló vihar.
MIKÖZBEN az első pillanatokat töltötték együtt, Hardin rájött, hogy meg kell tartania magának a lányt, mert az élete múlik rajta.
MIUTÁN egymáséi lettek, a világ már sosem lesz olyan, mint volt.

Hardin és Tessa drámai szerelme egy örvény, mely mindenkit magával rántott, aki körülöttük volt. Most ezek a szereplők is hangot kapnak, és újra felbukkannak az eredeti MIUTÁN-regények eseményei előtt, közben és azokat követően. A regényben megismerjük Hardin beszámolóját az első találkozásokról Tessával, és ez meg fogja változtatni az eddigi véleményünket a komor fiúról és az angyalról, aki szereti őt.