Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hamupipőke gonosz mostohatestvéreiről készít filmet a Disney!

Az új Hamupipőke-történet és a Camilla Cabello-féle Hamupipőke mellett egy harmadik Hamupipőke filmet is várhatunk, ami ezúttal a gonosz mostohatestvérekre koncentrál.

A projekt mögött a Disney áll, és az a tervük, hogy a mostohatestvérek nézőpontjából mutassák be a történteket, az ő érzéseiket, gondolataikat a középpontba állítva. Ez a projekt bele is passzol a Disney irányvonalába, amiben a gonosz karakterek szemszögébe engednek betekintést, mint a Demóna és a Szörnyella de Frász.

Premier dátum egyelőre nincs, egyelőre annyi biztos, hogy Kristen Wiig (Wonder Woman 1984) és Annie Mumolo (Rossz anyák) is benne lesz a filmben, de nem a mostohatestvérek szerepében, őket fiatalabb színésznőkkel szeretnék eljátszatni.

Bár a leendő filmnek az Egy sötét mese című könyvhöz nincs köze, de akinek tetszik a koncepció, hogy a mostohatestvérek álljanak a középpontban, nagy szeretettel ajánlom Jennifer Donnelly regényét, ami a 2019-es olvasmányaim egyik legnagyobb kedvence volt. Itt írtam róla bővebben!

Könyvkritika: Jennifer Donnelly – Stepsister: Egy sötét mese