Home Hírek Eltűnt a szerelme, őt kutatja mindenhol – Új regénnyel jön Zakály Viki!

Eltűnt a szerelme, őt kutatja mindenhol – Új regénnyel jön Zakály Viki!

A 2019-es Könyvhétre érkezik Zakály Viktória ötödik regénye, a Szikra! A történet egy olyan lányról szól, akinek élete szerelme eltűnik, a lány pedig bejárja a világot, hogy rátaláljon.

Évekkel ezelőtt volt szerencsém elolvasni a kézirat nyers változatát, már akkor is nagyon tetszett, most pedig nagyon kíváncsian várom az átírt, javított verziót. Alább megnézhetitek a borítót és a fülszöveget is.

Zakály Viktória – Szikra

Az okos és talpraesett, de az életet csak könyvekből ismerő Sztella egy tragikus balesetben elveszíti a szerelmét, Tamást. A fájdalomba ő maga is majdnem belepusztul, és csak sokára képes kézbe venni a kórházi zárójelentést. A papírokat böngészve azonban észrevesz valamit. Lehetetlennek tűnik, de talán mégis lehetséges, hogy Tamás nem halt meg.

Bár mindenki próbálja lebeszélni, Sztella a rejtély nyomába ered. Útja során messzebb jut, mint gondolta volna; míg Európa városait járja az újabb és újabb jelek nyomában, legyőzve minden akadályt, és felidézi szenvedélyes szerelmi történetüket Tamással, nemcsak a megfejtéshez, de önmagához is eltalál. Csakhogy arra, ami az éjszakai tengerparton várja, még ő sem számított…

Sztella életét egyszer már átformálta a szerelem. Vajon az ő szerelme elég erős-e ahhoz, hogy megmentsen vele egy másik életet?