Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Érkezik magyarul a harmadik Riverdale regény is!

Pontos megjelenési dátum ugyan még nincs, de a Dream Válogatás már bejelentette, hogy idén jön magyarul a harmadik Riverdale regény. Meg kell mondjam, megfogadtam a második könyv minősége miatt, hogy ezt már nem olvasom el, de a történet leírása elég kecsegtető ahhoz, hogy még a végén meggondoljam magam xd

Micol Ostow – The Maple Murders (Riverdale 3.)

Riverdale izgalomtól lármás a hírre, miszerint egy régi városi hagyomány hirtelen újjáéled: a Riverdale Revels.

A fesztivál állítólag nagy múltra tekint vissza, a város telepeseinek első sikeres juharcsapolása. De a Revelekről sehol sincsenek feljegyzések. Archie, Betty, Veronica és Jughead úgy gondolják, hogy a több is lapul a dolog mélyén. Amikor a fesztivál első estéjén egy csontvázat fedeznek fel egy 75 éves időkapszulában, tudják, hogy igazuk van.

De a juharhordóban megbúvó holttest nem az egyetlen dráma, ami körülveszi a Reveleket. A Royal Maple verseny (amelyen minden Riverdale-i tini indulhat) javában zajlik, de folyamatosan „balesetek” sújtják a versenyzőket, beleértve a banda barátait is.

Valaki egyértelműen végleg megpróbál véget vetni a Reveleknek – de ki? És ami még fontosabb, miért? Meg tudják-e állítani Archie és barátai a szabotázst, mielőtt valaki végleg megállítaná őket?

***A képen szereplő borító és a megadott cím még módosulni fog a megjelenésig.

Könyvkritika: Micol Ostow – Menekülés (Riverdale 2.)