Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar premiert kap a történelmi romantikus Sanditon sorozat!

Egy újabb különleges sorozat kap magyar premiert! Érkezik ugyanis a Sanditon, ami Jane Austen utolsó regénye, amit a halála előtt sajnos nem tudott már befejezni.

A nyolc részes sorozat Austen művén alapul, de túl is megy a leírtakon, így téve valamelyest teljessé a történetet. A főszerepben Rose Williams (Reign) és A Beavatott filmek sztárja, Theo James látható.

A Sanditon premierjére magyar szinkronnal 2021. március 10-én kerül sor, az epizódok szerda esténként 20:40-től kerülnek a Duna Tv képernyőjére.

Charlotte Heywood, egy szerény földbirtokos család leánya egy váratlan találkozás nyomán meghívást kap a lelkes vállalkozótól, Tom Parkertől és feleségétől, hogy látogasson el velük Sanditonba, az Anglia déli tengerpartján épülő fürdővárosba.

Parker bált szervez, hogy a meghívott előkelőségek révén népszerűsíthesse Sanditont, amelynek felvirágoztatásához Lady Denham anyagi támogatását élvezi. Charlotte éles szemmel hamar kiismeri a Lady környezetében és a Parkerék körül forgó társaság tagjait, akik különbözőképpen mind a maguk szerencséjének kovácsai. Pontos megfigyeléseivel hamar magára vonja Tom öccse, a jóképű Sidney Parker rosszallását.