Home Hírek Ursula is felbukkan az Utódok 2. első előzetesében!

Ursula is felbukkan az Utódok 2. első előzetesében!

Végre megérkezett az első rövid előzetes a Disney Channel filmjéhez, az Utódok második részéhez. Alább meg is tekinthetitek!

A folytatást is Kenny Ortega rendezi, aki a koreográfiáért is felelős lesz. A premierre 2017 nyarán lehet számítani a Disney Channel műsorán.

Az első rész szereplői visszatérnek, itt lesz Dove Cameron, Sofia Carson, Booboo Stewart, Cameron Boyce és persze a felnőtt szereplők is.

ANT FARM - China Anne McClain stars as Chyna on Disney Channel's "ANT Farm." (Photo by Bob D'Amico/Disney Channel via Getty Images)

Érkeznek ám új karakterek is, méghozzá pár Disney-gonosz gyermeke! Bemutatkozik Ursula lánya, Uma, akit Chine Anne McClain, a Zsenipalánták sztárja alakít.

Továbbá a Szépség és a szörnyetegből ismert Gaston fia, és Pán Péterből Hook Kapitány gyermeke, de még egyiküknél sem tudjuk, ki alakítja majd őket.

utodok2

A sztoriról is kevés egyelőre az információ, de gyanítom ahogy közeleg a folytatás, úgy tudunk meg egyre többet. Rettentő kíváncsi vagyok, mert az Utódok simán az utóbbi évek legjobb Disney filmje, mind történet, mind dalok tekintetében.

Aki inkább könyvben élvezné a sztorit megteheti, ugyanis itthon is megjelent már az Utódok előzményét taglaló Elveszettek szigete, Amerikában pedig májusban érkezett a folytatás, a Return to the Isle of the Lost.

utodok-konyvek