Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítómustra – Íme az Omladozó királyság nemzetközi borítói!

A Royal család nagy sikeréhez nem csak Erin Watt stílusa és az izgalmas történet, hanem a hangulatos borítók is hozzájárultak, amik tök jól reflektáltak a történetre, és a New Adult zsánerbe is egyedi színt hoztak.

Mi szerencsések voltunk, nálunk a sorozat végig az eredeti borítókkal jelent meg, de jó pár országban máshogy döntöttek a kiadók, íme 5 nemzetközi Omladozó királyság kiadás, ahol saját borítót kreáltak a történethez.

DÁN

Szerintem ez sikerült a legjobban a listából. Hartley karaktere tök jól levehető a képen, jók a színek, tök erős a háttér, megmutatja, hogy Hartley honnan jön.

FRANCIA

Na ez az, amire nincsenek szavak. Értem, hogy egyedi próbált lenni, de ez így nagyon amatőr hatást kelt, különösen a tipográfia a borítón.

NÉMET

Nekem erről a borítóról az jut eszembe, amikor egy ismert márkát Kínában lemásolnak és megszületik a gagyidas. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

OLASZ

Az olasz kiadásban végig a koronába ágyazott kép cserélődött, az utolsó részen Easton és Hartley cukoskodik. Alapvetően tetszik a koncepció, szeretem a színeit, a betűtípusát. Csak hát, az eredeti jobb.

OROSZ

Itt maradt az eredeti, csak valamiért teljesen átszínezték kékre. Tök érdekes, hogy egy ilyen átszínezéstől mennyire megváltozott a teljes borító, sokkal hidegebb, és kevésbé hívogató így számomra.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be a kiadótól kedvezményesen! *

 • Lezárult a Royal család sorozat! Nem sokkal az ötödik könyv, a Bukott örökös megjelenése után a Könyvmolyképző az utolsó epizódot is elhozta nekünk Erin Watt népszerű sorozatából. Ha kíváncsiak vagytok, mit gondolunk az Omladozó királyságról, illetve Royalék történetének lezárásáról (és esetleg meg is szereznétek a regény egy példányát), tartsatok velünk!

 • A játékban való részvételhez nincs más dolgotok, mint megfejteni, a bejegyzésekben szereplő idézetek melyik Royal család-kötetből származnak. A Rafflecopter dobozba az adott könyv címét írjátok be.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  „Azt akarod, hogy kimondjam? Rendben, kimondom. Akarlak. Rohadtul akarlak.”

  a Rafflecopter giveaway

 • 03.21. Sorok között
  03.23. Angelika blogja
  03.25. Sorok között extra
  03.27. Pandalány olvas
  03.29. Dreamworld extra
  03.31. Readinspo extra
  04.02. Readinspo

Könyvkritika: Erin Watt – Omladozó királyság (A Royal család 5.)