Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szétválasztva: Egyéjszakás kaland a legjobb barátoddal. Elsülhet jól?

Claire Contreras neve a magyar olvasóknak sem ismeretlen, a Wow kiadónál jelent meg az Üvegszív című regénye. Az író rajongói örülhetnek, az Álomgyár ugyanis felkarolta a szerzőt.

Érkeziik magyarul a Szövevényes szerelem sorozat, az első kötet, a Szétválasztva 2021. június 02-án, míg a második rész, az Összekötve 2021. szeptember 16-án várható.

A magyar borítókat már megkaptuk, érdekes újítás a megszokott borítókhoz képest. Alább a fülszövegeket is megláthatjátok.

Szétválasztva

Szerelem a megfelelő pillanatban. Eddig nem hittem benne. Aztán jöttél te…

Sem a szerelemben, sem a megfelelő pillanatban nem hittem. A szerelem számomra azt jelenti, hogy együtt nézünk szembe az akadályokkal, és együtt oldjuk meg a nehézségeket. A pillanat pedig soha nem kedvezett. Az első hiba, amit elkövettem, hogy egyéjszakás kalandba keveredtem a legjobb barátommal. A második, hogy amikor újra találkoztunk, beleszerettem. A harmadik, hogy elengedtem, mert kénytelen voltam. A mi szerelmünk ugyanis nem állta volna ki a próbát.

Claire Contreras, New York Times bestsellerszerző kétkötetes sorozata hatalmas sikert aratott Amerikában. Az első rész a szerelem és a lángolás fájdalmas, szívszakító oldalát is bemutatja. Az élet mérlegének két tálcája a barátságot és a szerelmet teszi próbára.

Összekötve

Adj egy esélyt, hogy visszataláljak hozzád…

A szerelem nem mindig a megfelelő időben kopogtat. Az embert néha csak sodorják az érzelmei. Be kell vallanom, hogy még nem álltam rá készen. Tudom, hogy látni sem akarsz, beszélni velem még annyira sem, de kérlek, engedd, hogy megmagyarázzam. Elmesélem, hogyan tört darabokra a szívem, amikor kiléptél az életemből. Elmondom, hogyan alakult az életem nélküled.

A Szövevényes szerelem-sorozat második kötetében az író még mélyebbre merít minket Tessa és Rowan szívbe markoló és reményteljes történetében. Vajon mi a szerelem igazi próbája?