Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ennyire borzalmasak az új Vörös Pöttyös nemzetközi borítói…

Mi Magyaroszágon szerencsés helyzetben vagyunk, mert a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően hozzánk minőségi borítókkal jutott el Simone Elkeles sikersorozata.

Külföldön viszont vagy túl cuki borítók születtek, vagy olyanok, amik jobban illenének egy erotikával teletűzdelt New Adult könyvre, mint Elkeles YA regényére. No meg persze pár borzasztóan amatőr próbálkozás…

Alább össze is gyűjtöttem egy csokorba, hogy mivel próbálkoztak külföldön.

KIŰZETÉS A PARADICSOMBÓL

AMERIKA

Az ötlet szerintem nagyon jó, tetszik az is, hogy látszik a srác tetkója. A kép viszont bántóan minimál, Maggie karja borzasztóan hosszú és természetellenesen vékony, a tipográfia pedig nagyon szerencsétlen választás.

AMERIKA 2.

A kép nem rossz, csak nem ehhez a könyvhöz. Ami viszont bántóbb, az a tipográfia, és az a fekete csík odafent. Mr. Paint Mester nagyon bénán végezte a dolgát.

ANGOL

Cukorgagyi. Erre szavak sincsenek.

INDONÉZ

Alapvetően tetszik, hogy próbálták elkapni a kisvárosi hangulatot, kár, hogy a színkezelés miatt az jutna eszembe, hogy a cselekmény úgy ötven évvel ezelőtt játszódik…

SPANYOL

Itt nagyon megmaradtunk a minimál designnál, ez pl. a tipográfiának jól áll. Érdekes a póz a modelleknél, jól átjön, hogy Caleb és Maggie fél szeretni egymást. Csak valahogy nem kapott el ez a borító.

VISSZATÉRÉS A PARADICSOMBA

AMERIKA

Tudjátok, vannak azok a borítók, amik belemásznak a képedbe, és ez már neked kellemetlen. Na ez a borító ilyen.

AMERIKA 2.

Ez még fertelmesebb, mint az első rész variánsa. Komolyan, legalább tengerkék lehetne a borító teteje, úgy legalább nem tűnne ennyire Paintnek.

FRANCIA

Ez a szív! Fú… Hát no komment.

Back to Paradise von Simone Elkeles

NÉMET

Most komolyan, miért kell olyanokra bízni a borító készítést, akik csak a Painthez értenek? Ez a képkivágás borzalmas, a szereplők közti zöld füves részt le se szedték… Persze, valahogy mondjuk elhiszem, hogy nem volt kedvük bámulni ezt az unszimpatikus modellpárost.

SPANYOL

Ez a kép zseniális, már a Dublin Streeten is nagyon szerettem. Úgyhogy ezzel a fotóval nem lehet mellé nyúlni.

VISSZATÉRÉS A PARADICSOMBA – BLOGTURNÉ

  • Maggie és Caleb útjai ugyan különváltak egy rövid időre, de egy merőben új helyen végül újra találkoznak, és talán itt az esélyük, hogy újraépítsék a kapcsolatukat…

    Simone Elkeles nagy sikerű duológiájának a lezárásáról a Blogturné Klub három bloggere mondja el a véleményét, és egy extra állomást is találtok majd. Ha szerencsések vagytok, a könyv egy példányát is megnyerhetitek.

  • Szerencsére már elég sok Simone Elkeles regény megjelent magyarul, amit velünk együtt sokan a szívetekbe zártatok.

    A mostani játékunk egyszerű: ismerjétek fel, hogy az adott idézet melyik Elkeles könyvből származik, és írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

    Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

    – Mert azt szeretném, ha Kiara mellett egy olyan pasas lenne, aki többet tud felmutatni egy dögös testnél, és egy férfias arcnál, amelynek láttán Adonisz elsírja magát.
    – Soha nem fogod leépíteni az egódat? – kérdezi Westford.
    – Soha. – Pedig dehogynem! Leépíteni? Amikor a lánya megcsókol, az egóm kirepül a nyitott ablakon.

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • 10.10. – Sorok Között
    10.12. – CB Olvas
    10.14. – Deszy könyvajánlója
    10.16. – Sorok között – Extra állomás


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading