Home Hírek Ne csak a testemre figyelj címmel jön egy új New Adult kötet

Ne csak a testemre figyelj címmel jön egy új New Adult kötet

Az Álomgyár Kiadónál 2020. április 30-ra érkezik a Miénk az egész éjszaka sorozat negyedik kötete, amiben egy újabb barátnő szerelemre találása lesz a középpontban. (Mindegyik kötetben mások a főhősök). Alább meg is nézhetitek a meglepően jól sikerült magyar borítót és a fülszöveget.

* Előrendelnéd? Kattints a linkre! *

Corinne Michaels – Ne csak a testemre figyelj

Az életem tökéletes volt – mígnem egy szörnyű tragédia kirántotta a talajt a lábam alól. A gyerekeim apa nélkül maradtak. Én férj és támasz nélkül. De ahelyett, hogy belesüppedtem volna a gyászba, a munkámba temetkeztem a Dovetail Enterprises nevű cégnél. Amikor megkaptam az előléptetést, és az ügyvezető igazgató jobbkeze lettem, úgy éreztem, épp erre volt szükségem.
És pont az ellenkezőjét gondoltam, amikor a nyakamba varrták Milo Huxley-t mint asszisztenst. Ki nem állhatom.
Arrogáns, felelőtlen és az állásomra pályázik. Ha ez még nem volna elég, mindemellett pokolian szexi és menő brit akcentusa van, amitől végképp nem bírok magammal.
Köszönöm szépen, épp elég kiszámíthatatlan fordulat adódott már az életemben.
Egy ideje azonban már kevesebbet veszekszünk és többet nevetünk. Mellettem áll, amikor senki más. És nem a külseje az egyetlen, amitől lázba jövök.
Bárcsak tudnám, mit tegyek…

A New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestseller listáinak állandó szereplője, Corinne Michaels egy varázslatos, szívmelengető és szexi történettel jelentkezik, amely megmutatja, hogyan képes egy nő összetartani az életét és a családját egy tragédia után, miközben a szívét sem zárja kalitkába.