Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Észrevetted? Megváltozott a 13 okom volt magyar borítója!

Azt már tudjuk, hogy miért nem jelent meg filmborítós kiadásban a 13 okom volterről itt olvashattok. De mindez nem jelenti azt, hogy a Könyvmolyképző Kiadó ne kedveskedhetne az olvasóknak!

Történt ugyanis két apróbb, de annál jelentősebb változás Jay Asher sikerkönyvének a borítóján. Először is, a front oldalra felkerült egy szöveg, ami jelzi, hogy eme regényből készült a Netflix sorozata.

A második változás miatt pedig csak vigyorogni tudok. Megváltozott ugyanis a gerinc! A 13 okom volt egyike volt az első itthon megjelent VP könyveknek, akkoriban pedig más volt a gerinc elrendezése: nagyobb pötty, kép nuku, és a cím is aprócskán lett kiírva. Nos, a gerinc is modernizálva lett, így pedig még szebb.

Ezek után ha eddig még vonakodott volna valaki beszerezni a regényt, szerintem itt egy újabb löket, hogy feladja a vonakodást. Kívülről most még mutatósabb, a tartalma pedig egészen elképesztő!

Alább megnézhetitek az új, és az eredeti kiadás képeit. Külön köszönöm Horváth Évának, hogy elküldte nekem az új kiadás képeit!

* Ide kattintva kedvezményesen rendelhető a frissített borítójú könyv! *