Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Megtalálták Anthony szerelmét A Bridgerton család 2. évadában!

Nemrég jött a hír, Simone Ashley lett A Bridgerton család 2. évadának a női főszereplője! A színésznő többek között a Sex Education Olíviájaként ismerhető.

A casting hír miatt már többen fel is háborodtak, mert a könyvben egy fehér bőrű, angol lány volt Anthony párjaként Kate Sheffield, a sorozatban viszont a rasszát indiaira változtatták, a neve is Kate Sharma lett.

A sorozat új évadát várhatóan tavasszal már forgatják is, hamarosan pedig ki is derül, hogy milyen a kémia Jonathan Bailey és Simone Ashley között.

* A Bridgerton-könyvek már újra kaphatóak. Katt ide! *

Julia Quinn – A ​vikomt, aki engem szeretett

1814 ​is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívántabb agglegényére, aki ez idáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.
Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki.

A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.