Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ők lettek a Jók és rosszak iskolája Netflix film főszereplői!

Egy ideje már lehet tudni, hogy érkezik a Netflixre az itthon is nagy sikert aratott Jók és rosszak iskolája adaptációja. A történetet David Magee és Laura Solon adaptálja. A filmet Paul Feig (Koszorúslányok) rendezi.

Ma két új színész érkezését jelentették be. A Botrány sztárja, Kerry Washington alakítja Dovey professzort, míg az Oscar-díjas Charlize Theron Lady Lesso szerepében tűnik fel.

Tavaly év végén a két főszereplőt is castingolták már. Sofia Wyle (High School Musical sorozat) lesz Agatha, míg Sophia Anne Caruso (Beetlejuice) Sophie-ként bizonyíthat.

A filmet Észak Írországban forgatják, a Belfast Harbour információi szerint hét hónapot vesznek majd igénybe a munkálatok. A premier 2022-ben esedékes a Netflixen.

Soman Chainani – Jók ​és Rosszak Iskolája

Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek.

Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne. Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading